Sídlo spoločnosti

Alejová 2, 040 11 Košice, Slovensko

Tel.:

+421 948 049 146

Email :

info@bubbuhouse.com

Mobilný dom Bubbu

Postavte si luxusný mobilný dom na pozemku

Košice, 28. Júl 2023

S rastúcou popularitou mobilných domov sa otvára úplne nová dimenzia letných investícií. Už nie je potrebné hľadať preplnené hotely alebo drahé súkromné apartmány na dovolenku. Luxusné mobilné domy predstavujú výnimočnú alternatívu, ktorá kombinuje slobodu, komfort a eleganciu. Ide o skvelé riešenie pre ľudí, ktorí túžia po nezávislom bývaní a oddychu na vlastnom pozemku. Ak chcete spoznať všetky výhody tejto formy investície na roky, prečítajte si tento článok.

Trendy dovolenky na Slovensku a za hranicami

Niet pochýb o tom, že mobilné domy sú tu, aby ovládli dovolenkový trh. Ich popularita rastie nielen na Slovensku, ale aj v iných krajinách. Práve preto nie je prekvapujúce, že ľudia zo Slovenska prejavujú zvýšený záujem o tento typ dovolenkového bývania. Slovenské firmy ponúkajúce lacné celoročné mobilné domy získavajú stále viac priaznivcov medzi slovenskými obyvateľmi, najmä medzi tými, ktorí vlastnia vlastné pozemky. Dôvodom pre tento nárast záujmu je kombinácia pohodlných riešení, vysoko kvalitných služieb a atraktívnych cien mobilných domov od slovenských podnikateľov. Tento trend má potenciál ďalej sa rozvíjať a očakáva sa, že dopyt po vlastných mobilných domoch bude v budúcnosti ešte stúpať.

Praktická a legálna stránka investície

Investícia do luxusného mobilného domu na pozemku prináša množstvo výhod, no samozrejme, vyžaduje aj dodržiavanie formálnych požiadaviek. Je dôležité postarať sa o správne nahlásenie domu príslušnému úradu a zabezpečiť, že pozemok nie je vedený ako poľnohospodárska pôda. To je dôležité, pretože ak nie je dom trvale spojený s povrchom, môže byť nahlásený iba ako dočasný objekt. V prípade, že chcete investovať do väčšieho domu s plochou nad 35 m2, budete potrebovať povolenie na výstavbu a stavebný projekt. S dodržiavaním týchto krokov sa však vyhnete následným nepríjemnostiam a budete môcť svoj mobilný dom na pozemku využívať s istotou a bez obáv.

Lacnejšie dovolenky a komfort bez kompromisov

Investícia do luxusného mobilného domu môže na prvý pohľad pôsobiť nákladne, no dlhodobé výhody určite vyvážia počiatočné náklady. Vďaka vlastnému mobilnému domu budete mať nekonečnú slobodu a pohodlie na každej dovolenke. Nemusíte sa trápiť rezerváciami a prispôsobovať sa termínom a podmienkam hotelov. S mobilným domom na vlastnom pozemku si môžete užívať oddych a relax presne tak, ako si predstavujete.

Záverečné myšlienky

Ak snívate o nezávislom bývaní a dokonalých letných dovolenkách, investícia do luxusného mobilného domu na pozemku je vynikajúcou voľbou. Získate vlastný kúsok raja, kde si môžete užívať pohodlie a slobodu bez kompromisov. Buďte slobodní, rozhodujte o kvalite svojho oddychu a vytvorte si svoj vlastný domov na cestách. Nechajte sa unášať modernými trendmi dovolenkového bývania a investujte do svojej budúcnosti s luxusným mobilným domom na pozemku!